Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven

  January 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Bewegingsschool (van 2,5 tot 5 jaar)

Kriebelt het om te volleyballen?
Kriebelt het om te volleyballen? Heb je eens zin om te proberen om te kijken of deze mooie sport jou ligt?Ben je een jongen of een meisje? Ben je 6 t
31/08/2018
Start2Volley - Volley@School 2017
Wil je ook eens proeven en genieten van het leuke volleybalspel, kom dan gerust eens proberen. De eerste lessen zijn steeds gratis en wegens succes no
28/09/2017

Bij het ontbijt bekeken we de filmpjes die Cas maakte voor de website. De beelden van de drone waren mooi en speciaal. In de voormiddag zijn we gaan trainen. Het was een leuke training die niet al te vermoeiend, we hebben extra geoefend op toetsen. Ann gaf de training samen met Jolien. Daarna stond er een hindernissenparcours op ons te wachten. Het begon met over banken springen en onder tafels kruipen. Daarna moesten we een knikker uit een pan halen met onze mond. Deze moesten we dan bijhouden tot op het einde. Daarna kropen we tussen de struiken en nog wat banken. Verder gleden we met bruine zeep naar de volgende opdracht waar we door een buis met boomstammen moesten. Daarna volgde het speeltuig waar je je moest optrekken en je de touwen niet mocht aanraken. Met de knikker in de mond slaagden we voor dit deel van het parcours. Daarna volgde een zelfgemaakt klimrek en een beetje modder. De douches konden niet vroeger komen, en we klokten af in een tijd van 2 minuten 18 seconden. Helemaal uitgeput gingen we naar de barbecue van Chef Dirk. Nu maken we er een feestje van ter gelegenheid van de jongsten die morgen al vertrekken. We gaan uit de bol.

 

Tot zondag!

Loeka en Siebe

Vandaag hadden we niet zo veel zin om op te staan, we super waren moe van het vele sporten. Om ’s ochtends te trainen, vertrokken Dot en Laetitia met de fiets naar de sporthal, terwijl Anna, Celeste en Febe met de auto gingen! Het fietsen ging een beetje rap, maar we zijn veilig aangekomen. In de auto luisterden we naar de muziek van Kobe.

Daarna kwam een héél zware training, met Koen, Gijs en Niels. Terug moe maar voldaan gingen we terug naar de kampplaats. Daar stond pita op het menu, deze ging heel snel binnen, want het was suuuuuuper lekker. In de namiddag volgde het ontdekkingsspel van Alix en Kobe. Hierbij moesten we opdrachten doen in het bos om grondstoffen voor ons spel te vinden. Het team van Dot heeft gewonnen.

Daarna kwam het hoogtepunt van de dag! We aten spaghetti…. Met onze handen aan elkaar vastgebonden, waardoor we elkaar dus moesten helpen om te eten. We waren als een echt team aan het samen werken! Met aan elkaar gebonden kannen water niet morsen was het moeilijkste.

Na een beetje pauze hadden we de keuze om aan wat ruigere spelen deel te nemen of te knutselen en gezelschapspelletjes te spelen. Wij hebben een ronde tafel gemaakt met een zwaard in het midden om in het thema van ridders en jonkvrouwen te blijven! Dit was een fijne afsluiter van de dag!

Dot, Laetitia, Anna, Celeste en Febe

Het was weer een toffe dag op kamp! Het opstaan verliep moeizaam voor de oudste... Na het ontbijt maakten de peters en meters kennis met hun pete- en metekinderen met een plezant ridderspel. We mochten ons eigen embleem schilderen op onze nieuwe T-shirts, een wapen maken en een teamnaam verzinnen. Na een lang spel met eieren als levens, moesten we een laatste strijd voeren om een winnaar aan te duiden. De bedoeling was om zo ver mogelijk met onze eieren te gooien en dan terug te vangen, met vuile kleren tot gevolg.

Vervolgens moesten alle groepen gaan trainen met een buik vol heerlijke gehaktballetjes in tomatensaus. De trainingen verliepen goed en voorspellen een leuk seizoen.

Het avondspel was uitdagend en de groepen waren aan elkaar gewaagd. De opdrachten waren divers; van een appel met choco opeten tot tennisballen katapulteren. Boomstamwerpen hoorde er ook bij, net als snel koekjes eten en wilde dieren vangen. Als elke dag is zoals vandaag, zullen we weer een superkamp hebben!

Arne en Gavin

Volgende wedstrijd Dames 1 en Heren 1
Overzicht wedstrijden
Onze Sponsors:
Webshop Lizards:

         Lizards Webshop

Verjaardagen

Proficiat aan de jarigen:

22/01
Julie Thys

Lizards Lubbeek Leuven    |    mail: info(ad)lizards.be 

© 2019, website powered by Twizzit.com